Nyt on kotiuduttu pääsiäisen vietosta. Torstaina illalla lähdettiin Hyvinkäälle vanhempieni luokse. Ensin bussilla rautatieasemalle ja sieltä junalla kohti Hyvinkäätä. Tosca käyttäytyy niin ihanasti kaikissa kulkuvälineissä ja eikä välitä ihmisvilinästä paljoakaan.
Hyvinkäällä Toscalle seuraa piti Aida. Hyvin tulevat toimeen vaikka välillä Tosca taitaa kiusia vanhaa leidiä vähän liikaa. Perjantaina käytiin hiihtämässä, johon Toscaa ei vielä otettu mukaan. Ehkä ensi talvena voisi Toscanki ottaa mukaan hiihtämään tai vetämään mua tai Ristoo :) Ehkä Ristoo ku mä meen muuten niin paljon nopeempaa ;)

Alun perin oli tarkoitus nähdä Veltto-iskä lauantaina mutta meidän suunnitelmat muuttuivat sen verran ettei ehditty nähdä Annea ja Velttoa :( Kesällä pitää mennä käymään tuolla pohjoisessa, että nähdään neidin sukulaisia :)
Launtaina siirryimme Hyvinkäältä suoraan Poriin Riston vanhempien luokse. Porissa ei ollut tietoakaan lumesta mutta se ei neidin menoa haitannut. Paljon oli ihmeteltävää - fasaaneja, hevosia, oravia, merikotka... Miten niin meillä muka kaupunki-koira :) Maanantaina käytiin vielä ennen kotiin lähtöä katsomassa Yyterin hiekkarantaa. Yön aikana oli satanut lunta ja pakkastakin oli muutama aste ja vielä aurinko paistoi. Aivan täydellinen ilma. Toscakin tykkäsi paljon, kun sai juoksennella vapaana metsässä. Neiti kävi myös heittämässä talviturkin pois tai ainakin toinen takajalka ;)

Kotimatka sujui hyvin vaikka juna oli tupaten täynnä. Paljon sai neiti huomiota ja monta kertaa kuului: Voi mikä koira! :)  Maanantai-ilta meni nukkuessa ja vielä tänäänkin on Toskista väsyttänyt normaalia enemmän. Taisi olla mukava mutta väsyttävä pääsiäinen pikku koiralla.


Matkalla Poriin.
1408471.jpg

Yyterissä kieli pitkällä.
1408462.jpg

Salla ja Tosca.
1408449.jpg

Poseerausta.
1408481.jpg