Iiiiihanaa paistaa aurinko ja on lämmintä :) Tosca on ihan rakastunut meiän parvekkeeseen. Se vois olla siellä vaikka koko päivän touhuilemassa keppiensä kanssa. Ensin se kuorii kepit ja sen jälkeen alkaa pilkkominen :)

Maanantaina oltiin taas pentukoulussa. Käveltiin sinne ja takas, koska meillä ei autoa oo ja muutenkin oli tosi hyvä ilma. Alussa Toscan oli taas pakko haukkua kaikki koirat mutta rauhottui taas, kun alettiin harjoittelemaan. Hienosti Tosca osaa ja sivulle tulo oli parantunut paljon viime viikosta. Ja siitä Tosca saikin kehuja :)

Remmissä kulkeminen on vähän työn alla. Toscan mielestä minnekkään ei kävelemällä ehdi vaan aina on juostava. Joo, tiedän, se remmissä kulkeminen olis pitänyt opettaa heti alusta asti niin ettei remmissä vedetä. Mutmut...Noh koirien ohittaminen onnistuu namien kanssa oikein hienosti nykyään! :) Nyt pitää oikeen tosissaan sit alkaa harjottelee tuota remmissä kulkemista..

Perjantaina käytiin Katrin kanssa vähän kentällä harjottelemassa. Tosca sai kokeilla taas uusia agility-juttuja, keppejä ja pussia. Pussin kanssa ei ollut mitään vaikeuksia. Musta tuntuu, että mitä ahtaampi paikka sitä mukavampi se on Toscan mielestä :)
Sunnuntaina käytiin sitten vielä Katrin ja Nemon kanssa juoksuttaa koiria koirapuistossa. Tais niillä olla aika kivaa, ainakin meno näytti sen verta kovalta!

Ulpulta tuli sähköpostia uudesta pentutapaamisesta ja pentunäyttelystä. Voidaankohan me ikinä mihinkään pentunäyttelyyn osallistua, kun Tosca haukkuu niin paljon toisille koirille :S Ja hetkeäkään se ei malttais pysyä paikoillaan ja se sais varmaan kauheen hepulinki, kun tuomari sitä tulis kattomaan. Se on vaan niin iloinen koira ettei se voi mitään sille et rakastaa kaikkia ihmisiä :D

Sitten kuvia ihkulta parvekkeelta :)

Tosca odottaa innolla, että heitettäis palloa...
1492702.jpg

Pikku hauvavauva poseeraa
1492700.jpg

Parvekkeella on ihanaa nätystää keppejä
1492699.jpg

Kaunis.
1492696.jpg

Ja sitten vielä huono kuva meiän söpöläisistä.
1492697.jpg