Hihii, Toscalla on nyt kurapuku :) Toinen näyttää niin suloiselta se puku päällä. Tosca ei ollut ihan varma koko puvusta mutta ainakin pahimmilla ilmoilla voidaan sitä käyttää. Puku on jotain viime vuoden mallistoa ja oli siksi hyvässä alennuksessa. Väri on ainakin kiva maastonvihreä :)

Eilen tuli Aida meille hoitoon taas. Tosca oli aivan innoissaan! Muutenkin Tosca menee aina ihan sekaisin onnesta, kun meille tulee käymään vieraita. Hyppii ja pomppii minkä ehtii eikä meinaa ollenkaan rauhoittua. Se hyppiminen kyllä pitäisi saada pois. No kuitenkin muuten on mennyt hyvin. Nykyään Tosca ja Aida malttavat rauhoittua aika hyvin. Nytkin molemmat nukkuvat, Tosca sängyn alla ja Aida alpakka-matolla. Tuosta sängyn alusesta on tullut Toscan uusi lemppari paikka. Sinne se mönkii yleensä nukkumaan. Ja todellakin mönkii, kun ei muuten sinne mahdu :)

Huomenna lähdetään käymään Hyvinkäällä koirien kanssa mutta tullaan kuitenkin jo illalla takaisin Tampereelle. Pikavisiitti vain. Sitten ensi viikolla mennään taas Katrin ja Nemon kanssa vähän tokoilemaan ja ehkäpä opetellaan vähän keppejä Toscan kanssa. Saas nähä! ;) Nopea tuo pikkuinen on kuitenkin oppimaan.

Tässä vielä kuva ihka uudesta ulkoilupuvusta ja sen ylpeästä omistajasta :)

1454690.jpg