Pitää vältellä kouluhommien tekoa, joten päivittelen taas Toscan kuulumisia. :)

Eilen olimme taas pentukouluilemassa. Enää Tosca ei niin paljon haukkunut vaikka haukkui silti paljon muihin koiriin verrattuna. Tällä kertaa meitä oli vain kolme koirakkoa opiskelemassa. Harjoiteltiin maahamenoa ja sieltä seisomaan nousua. Sitten harjoiteltiin sivulle tuloa ja siitä maahanmenoa ja paikalla pysymistä. Aikas hyvin Tosca nuo jo taitaa. Tosin Tosca meinaa aina nousta maasta sen jälkeen, kun on saanut namin. Seuraamista otettiin myös. Hyvin se menee kunhan vaan namin pitää nenän edessä koko ajan :D Lopuksi otettiin sielä luokse tuloa. Vähän pelkäsin, että Tosca menisi vieressä olevan koiran luo mutta ei mennyt!! Suoraan kirmasi minun luokse :) Tosmis on niin hyvä mun mielestä :)
Koirakoulussa oli myös uusi pentu, Onni-sheltti. Onni oli ihan pieni ja Tosca tykkäsi siitä kovasti. Taisi muistuttaa Nemoa vaikka eri värinen olikin!

Tänään Tosca sai uuden lelun, piippi-sammakon. Ekaks Toskis taas vähän pelkäsi sammakkoa ja näytti sille hampaita ja murisi. Taisi lelu olla kuitenkin mieleinen, koska aikamoinen piipitys on koko illan kuulunut täällä. Piti ottaa illaksi pois ettei naapureilla mene hermot! :)

Ja ei täällä muuten mikään kesä oo...Tänään ainakin ollut järkyttävän kylmä ja tuullut kauheesti. Silti jotkut on vaan toppi ja kaprit päällä tuolla ulkona :S Onneks ei nyt lunta tuu! Aattelin tässä joku päivä tehdä Toscalle makkarajäljen. Jotenkin tuntuu et se vois sopii tuolle, kun se käyttää muutenkin hyvin nenäänsä. Tänäänkin kun tultiin lenkiltä kotiin, niin Tosca haisto et rappukäytävästä oli tullut koiria. Mä huomasin et siellä kauempanan meni meiän rapun samojedit mut Tosca haisto ne :) Toi nyt taitaa olla aika normaalia mutta täytyy kokeilla mitä Tosca tykkää jäljestä! Pikkusen erilaista aktiviteettia pikkuiselle!