Tosca on ollut viime aikoina hurjan ehtiväinen.

Ollaan käyty muutaman kerran koirapuistoilemassa. Viime viikon torstaina mukana olivat Katri&Nemo ja Katrin kaveri ja hänen koiransa Selma. Selma 4kk vanha bouvier ja ihana honkkelikonkkeli :) Tosca tykkäsi hurjasti leikkiä Selman kanssa. Meno oli aika kovaa. Loikittiin toisten päällä ja juostiin pitkin puistoa älyttömän kovaa. Nemo enemmänkin keskittyi pallon hakuun ja anto ipanoiden riehua keskenään :) Seuraan liityi myös mäyräkoira Viivi. Aluksi Viivi ei oikein uskonut, että Tosca olisi kiva kaveri mutta hetken päästä ne jo kaivoivat kilpaa kuoppaa :)

Perjantaina tehtiin Toscan kanssa jännä retki tuonne Hervannan Muustiin&Mirriin. Matkalla nähtiin vaiks mitä jännää. Sorsia ja lokkeja ja lapsia ja koiria ja... Järvessä piti vähän käydä kastamassa jalkoja. Kesällä saa nähä tykkääkö Tosca uimisesta. Luulisi, että menee Aidan perässä uimaan. Aida rakastaa uimista. Se hyppää hurjia uimahyppyjä laiturilta keppien perään. Toscalle tosin ostetaan liivit ettei pikkunen huku, jos ei pinnalla pysykään niin hyvin. Ja muutenkin liivit pitää ostaa, koska luultavasti veneillään jonkun verran ja sillon ainakin pitää olla pelastusliivit! :)

Viikonloppuna Tosca oli saanut riehua Nemon kanssa mooonta tuntia ja sunnuntaikin meni vielä siitä "toipuessa". Oli koirilla ollu kuulemma huisin hauskaa :D Tiistainakin Tosca sai nauttia Nemo-herran seurasta, kun käytiin taas puistoilemassa. Koirat juoksivat tunnin verran ja koko ajan mentiin täysiä. Ei tullut koirille kylmä mutta me Katrin kanssa oltiin ihan jäässä!

Koirakoulu onkin siirtynyt kesäaikaan ja se pidetään nykyään keskiviikkosin. Tänään siis oltiin taas oppimassa Toscan kanssa uusia asioita. Uutena asiana opettelimme toisien koirien ohittamista. Ihan hyvin sujui kaikilta koirilta tämä. Lopuksi Tosca sai leikkiä yhden russelin kanssa. Oikein kunnolla ne painivatkin :) Meinasin ettei Tosca jaksaisi enää kävellä kotiin mutta hyvin matka taittui. Ja koira kulki nätisti sivulla :)
Ensi viikolla taitaa koirakoulu jäädä meiltä väliin, kun mennään mätsäriin :D Mua jännittää jo nyt! heh.
Kesällä ei päästä sitten ollenkaan kouluilemaan, kun lähdetään Hyvinkäälle kesäviikkojen viettoon.

Nyt pitää äkkiä lähteä Toscaa käyttää vielä ulkona. Taitaa meinaa taivas kohta revetä, sen verran mustalta näytää....