Vihdoinkin meillä toimii netti täällä Hyvinkäällä ja mulla on aikaa kirjoittaa. On ollut hurjasti kaikkea hommaa ja viikonloppuisin pitäisi ehtiä käymään kaikissa paikoissa viettämässä kesää :)

Aidan ja Toscan yhteiselo on sujunut hyvin. Pientä isottelua puolin ja toisin mutta se taitaa olla ihan normaalia naisten keskuudessa ;) Pahiten taitaa olla kärsinyt meidän piha, kun nuo vetää niin hurjaa rallia.

Pari viikkoa sitten käytiin Marjan&Rokin kanssa koirapuistoilemassa täällä Hyvinkäällä. Mukavaa oli vaikka Toscaa taisi aluksi pelottaakin uusi ympäristö ja uudet koirat. Kotiinlähtö ei tosin ollut niin mukava, koska Rokilta petti taas takajalat :( Onneksi syy näihin "kohtauksiin" taitaa olla selviämässä ja toivotaan, että Roki saa hyvää hoitoa.
Viikonloppu vietettiin sitten taas Tampereella Riston ja koirien kanssa. Lauantaina vein Toscan purkamaan energiaansa koirapuistoon, jossa nähtiinkin paljon tuttuja ja myös tutustuttiin uusiin hauvoihin. Tietty Nemo ja Katrikin oli mukana :) Oli taas kivaa olla Tampereella ja ihanassa omassa koirapuistossa kivojen hervanta-hauvojen kanssa.
Sunnuntaina käytiin vielä Katrin&haukkujen kanssa kentällä. Opeteltiin Toscan kanssa jotain sellasia agiliito-juttuja, joiden nimiä en enää muista :D Eka harjoitus oli vähän vaikee meille ja Toscalta vähän loppu motivaatio. Toisesta harjoituksesta tehtiin helpompi targetilla ja taas jakso Tosca innostuu. Hyvin se menikin. Keppejä harjoteltiin kans. Mää en vaan osaa ohjata Toscaa toiselta puolelta keppejä, mun motoriikka ei riitä siihen :D Ihan hyvin Tosca tekee vaikka mä en aina osaakkaan ;)

Viime viikko sitten meni kaikkea hoidellessa ja Juhannusta oottaessa. Keskiviikkona käytiin Toskiksen kaa Mammaa kattomassa Keravalla. Tosca rakastaa Mammaa, koska se antaa sille aina kaikkee hyvää. Eik ollut yhtään ees vinkunut mun perään, kun kävin maksamassa keskustassa pari Mamman laskua ja Tosca jäi yksin mamman kanssa. Oli vaan ruvennut nukkumaan :)

Torstaina sitten taas lähdettiin kohti Tamperetta poiketen Riihimäellä, jonne jätin Aidan hoitoon. Tampereelta lähdettiin sitten suoraan Poriin Riston vanhemmille. Tosca tykkää hurjasti olla Porissa, koska siellä on iso talo missä juoksennella ja vielä isompi piha. Ja kaikista kivointa Toscan mielestä taitaa olla, kun saa leikkiä puoliksi tyhjenneellä lentopallolla. Paljon oli myös rapsuttajia ja erityisesti Toni taisi jäädä neidin mieleen :)
Lauantaina olikin edessä Toscan ensimmäinen venereissu merellä. Upouudet pelastusliivit päällä oli turvallista olla veneessä. Tosin liivit oli sen verran tönköt ettei veneen käytävällä Tosca pystynyt kääntymään vaan joutui peruuttelemaan :D Hyvin kuitenkin meni laivareissu  pelastusliiveissä  nukkuessa .  Lauantai  ja sunnuntai sitten vietettiinkin Säpin saarella. Tosca tutustui moneen uuteen ihmiseen ja Arttu-rotikkaan, näki ja kuuli paljon erilaisia lintuja, sai juoksennella metsässä vapaana, näki rantakäärmeen(yökshyikamalapelottava) ja kiersi laivan kantta innoissaan :)Tulomatka oli hieman haastavampi meille ihmisille(Sallalle, joka ei oo tottunut meren liian isoihin aaltoihin :) mutta Tosca otti rennosti ja nukkui koko matkan. Oli kiva Juhannus ja aurinkokin paistoi lähes koko ajan :)

Risto ja Toskis
1672621.jpg

Liiveissä on hyvä nukkua
1672619.jpg

Malttaa se joskus olla ihan paikallaankin :)
1673465.jpg

Tosca ihmettelee

1672622.jpg

Kuka tulee, kuka tulee....
1672613.jpg

Pallon kanssa

1673467.jpg