Meillä oli lunta ja paljon mutta nyt sataa taas vettä :(
Tosca tykkäsi ihan sikana lumesta ja on nyt ihan surullinen, kun sitä ei enää ole.

Onneksi ehdittiin nauttia siitä valkoisesta tosi paljon, käytiin metsässä juoksentelemassa ja koirapuistoonkin uskaltauduttiin tuttujen koirien kanssa.
Tosin kävi ilmi, että yhdellä tutulla Selma-koiralla on varmaankin kennelyskä. Toivottavasti ei tarttunut Toscaan tai Nemoon!
Ollu muutenkin vähän huolia Toscan terveyden kanssa. Ensin oli ne täit ja siihen laitettiin kaksi Exspot-kuuria. Noh toisen kuurin jälkeen alkoi Toscan erinäiset paikat turvota :( Ja tämän piti sattua juuri, kun olimme käymässä Porissa Riston vanhempien luona Toscan ja Aidan kanssa.
Turvotukset onneksi laskivat päivässä mutta silmä turposi taas pari viikkoa sitten ja kuono viime viikolla. Soitin eläinlääkäriin torstaina, saatiin aika samalle päivälle ja lääkärissä Toscalle määtättiin 10päivän kortisoni-kuurin allergia-oireiden poistamiseen. Mohmukan kuono oli ihan pahkurainen ja silmän ympäriltä karvat pois ja ihokin kutisi aika paljon :(
Nyt vaan ootellaan kortisonin loppumista ja katotaan tuleeko oireita uudestaan. Toivottavasti ei tule! Voi tietysti olla, että ruuan vaihtaminenkin vaikutti tuohon allergia-reaktioon + kaikki muut muutokset.
Muuten Tosca on iloinen itsensä ja eikä paljon välitä pikku turvotuksista :)
Koirakoulua meillä ei ole pariin viikkoon ollut kouluttajan menojen vuoksi mutta ihan hyvä, koska ei tällä viikolla oltais voitu mennäkkään kennelyskä-tartuntavaaran takia.
Loppu viikosta sitten selviää sairastetaanko täällä sekä allergiaa että kennelyskää.