Toscalla oli viikon verran Aida kaverina täällä meillä ja tiistaina vein Aidan takaisin Hyvinkäälle vanhempieni luokse. Aida taisi olla helpottunut päästessään takaisin kotiin ja omaan rauhaan. Tosca taas oli vähän hämillään, kun leikkikaveri hävisi ihan yhtäkkiä. Toscan mielestä on ihanaa härnätä Aidaa ja kaikista parasta on, jos Aida innostuu jahtaamaan sitä.
Sunnuntaina vietettiin Aidan synttäreitä. Seitsemän vuotta tuli täyteen! Tietty meillä oli maksalaatikkokakku ja nakkeja kynttilöinä :) Myös Tosca sai pienen palan kakkua ja neiti tykkäsi paljon! Ei taida olla sellaista ruokaa, josta Toskis ei tykkäisi!
Maanantaina kävin Toscan kanssa koirapuistossa. Siellä neiti tutustui kultaiseen noutajaan, jota ei oikein huvittanut leikkiä, vaikka Tosca kuinka yritti. Huomenna lähdemme pääsiäisen viettoon ekaksi Hyvinkäälle ja sitten Riston vanhempien luokse Poriin. Lauantaina tulemme käymään Tampereella, koska Veltto-iskä tulee ehkä meitä moikkaamaan :) Tosi kiva olisi nähdä, että millainen iskä neidillä on.
Tosca vetäytyy nyt pääsiäisen viettoon. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille! :)
 
Vähän olisi väsy kaiken leikkimisen jälkeen
1388957.jpg