Huoh, onpas koko kesä mennyt ilman päivitystä :S

Kesäviikot Tosca vietteli Aidan seuraneitinä ja viikonloput reissattiin yleensä nelisteen ympäri Suomea :) Kovin hyvin tulivat karvavauvat keskenään toimeen ja koko kesä selvittiin ilman suurempia riitoja. Pientä vääntöä oli aina välillä havaittavissa mutta se taitaa olla ihan normaalia tyttöjen kesken ;) Tosca on kyllä niin äkäinen silloin, kun sillä on juoksut. Ei voi käsittää. Onneksi Aidalla on pitkä pinna eikä jaksa lähteä mukaan Toscan öksömöksäilyyn. Alistuu vaan kohtaloonsa.

Kesä meni siis hyvin ja Toscasta oli iiiihanaaaa vartioida Hyvinkäällä pihaa ja juosta komentamassa koiria, autoja, mopoja, pyöräilijöitä,,,

Elokuun lopussa palattiin sitten takaisin kokopäiväisesti Tampereelle ja hieman oli havaittavissa ikävää Aidaa kohtaan. Onneksi meillä on taas alkanut koirakoulut. Ja me ei oltu unohdettu hirveesti asioita paitsi minä :D On se vaan niin vaikeeta kääntyä "käskystä" oikeelle ja vasemmalle tehdä täyskäännöksiä :D Haukkumista ei enää esiinny niin paljoa ja se loppuu parilla vesiruiskauksella kuonoon. Bliw-saippuapullot on niin käteviä! Meiät oli myös siirretty talveksi vähän erilaiseen harkkaryhmään, kilpailuvalmiisiin. IIIIKKKK. Ei me kyl sellassia olla ollenkaan mutta ehkä sitten talven jälkeen joskus ehkä :) Tai Tosca vois olla mut en minä.

Iiiiihanan pehmeä tyyny :)

Viikonloppu oli Toscalle hurjan kiva. Hän pääsi jo torstaina äiskän kyydissä Hyvinkäälle Aidan luokse. Sitten perjantaina matkusti möksälle Aidan kanssa ja oltiin siellä vloppu. Koirat sai juoksennella vapaana ja ne nautti kyllä niin paljon. Vanha neitikin jaksoi innostua Toscan leikeistä :) Kotimatka taittuikin sitten junan kyydissä. Järkkyä kuinka karmea ääni voi pienestä koirasta lähteä, kun piti puolustaa omaa paikkaa toiselta koiralta. Onneksi Tosca kyllä rauhottuu minuutissa ja ei tartte kaikkia junaan tulevia koiria murista. Pientä väsymystä oli havaittavissa ja junamatka kuluikin nukkuessa. Mutta kyllä tuo koira on hurjan äänekäs. Junasta lähdettäessä Tosca oli niin intoa piukassa, että varmasti koko juna kuuli, että lähdettiin. Tosca ei hauku mutta pitää sellasta tosi kovaa ölinää :D Saatiin ainakin kaikille kanssamatkustajille hymy huuliin :)

Kaverukset möksän rappusilla

Muutenkin Toscalla on kaikki hyvin. On oltu hyvin terveitä ja energisiä ja hyväntuulisia. Nykyään on hieman vaikeata mahtua sängyn alle mutta änkeemällä sekin onnistuu.

Kaikki uudet kuvat on läppärillä, joka ei nyt tietenkään ole tässä :/ Ehkä sitten illalla lisään muita kuvia...