Hengissä ollaan vaikka mitään ei ole kuulunut pitkään aikaan.
Paljon ollaan touhuiltu kaikenlaista kesän aikana ja niin, meillä on nykyään Tosca-neiti eikä hauvavauvaa ;)
Niin siis Toscan ihka ekat juoksut alkoivat reilu viikko sitten perjantaina. Tosca oli hieman hämmentynyt, kun peräpäästä tippui jotain outoa haisevaa matolle :D Ja neidistä on tullut selvästi ärhäkämpi. Tai Aidaa kohtaan ainakin. Ehkä se tasottuu tuosta. Tosin Aidakin suuttuu aika herkästi, koska silläkin nuo juoksut ovat menossa. Pikkusen ollu havaittavissa sellasta tiettyä känkkäränkkämäisyyttä kummassakin neidissä ;)
Pari viikkoa sitten oltiin viikonlopun vietossa Porissa. Tosca rakastaa olla Riston vanhempien luona, kun siellä saa juoksennella ihan vapaasti isossa pihassa ja siellä maailmanenitenkivoin pallo :) Ja ensimmäistä kertaa Toscalle laitettiin pikkupöksyt jalkaan ettei sisällä paikat likaantuisi. Aluksi pöksyt ei ollut oikeen kivat  Töpselin mielestä mutta hetken aikaa totuteltua liikkuminen niiden kanssa alkoi sujua ilman kauheita hepuleita :) Lauantaina lähdimme kavereiden möksälle Porin Mäntyluotoon. Ja oli kyllä tosi kivaa kaikilla. Aurinko paistoi tosi kuumasti niin Tosca meni mereen vähän vilvoittelemaan ja jumppaamaan :D Sorsatkin tulivat tutkimaan Toskista mutta ei meidän neiti niistä mitään välittänyt. Tosca sai juoksennella vapaasti ja tutustua lähiympäristöön ihan yksikseen. Tosca nautti sydämensä kyllyydestä :) Niin ja kaikista hassuinta oli, kun Tosca oppi syömään mustia viinimarjoja suoraan puskasta. Puskat vaan heiluivat, kun Tosca imuroi marjoja :D
Viime viikonloppuna oltiin käymässä taas Puumalassa. Uusi jänskä juttu oli venekyyti :) Eipä paljon välittänyt Mosca vaan alkoi melkein heti nukkumaan Aidan kanssa. On ne niin sulkkuja molemmat. Moooonta punkkia saatiin Puumalasta kotiin viemisiksi sekä väsyneet koirat. Niitä punkkeja oli muuten paljon. Sain Ristoltakin ottaa kiinni liimautuneet punkin pois ja itteltäni löysin yhen vipeltämästä selästä :(
Tosca on myös ollut ensimmäistä kertaa yökylässä :P Riston sisko Inkeri ja hänen miehensä Aki ottivat meidän Moscan yökyläilemään, koska mulla ja Ristolla oli kummallakin kavereiden polttarit. Toskis oli kuulemma ollut nätisti ja paljon sen kanssa oli touhuiltu. Kiitos vielä Akille ja Inkerille! :)

Kohta me palataankin takaisin Tampereelle ja normaaliin arkeen. Voi olla että Aida ja Tosca ovat hieman hämmentyneitä, kun eivät saakkaan enää olla koko ajan yhdessä.

Tosca ja Aisu veneilemässä :)
1797365.jpg