...on Toscalla jalassa. Oon ihan varma, että meillä on maailman mustasukkaisin koira! Tänään hauvakoulussa olin tekemässä jotain Neiti Mustiksen takajalalle. Noh yksi koira vilkaisi meihin noin 3metrin päästä, niin Mustis alko murisemaan?! :S Outo.

Muuten harjoitukset meni oikein mukavasti. Seuraamisen käännöksistä oikeelle meno on hiukan väljää ja siihen pitää alkaa kiinnittää huomiota. Paikalla makuussa hieman murinaa alko kuulumaan, kun yksi koirakko meni meiän takaa ohi. Toscalle on aika sama vaikka muut makuulla olevat koirat vinkuisi ja lähtisivät kävelemään mutta muita "ulkopuolisia" käveleviä koiria se ei kestä. Harjoteltiin myös hyppyä ja ruutua. Hyppy menee ihan kivasti ja ruudustakin nami osataan hakea. Positiivista on, että me ei enää haukuta paljoakaan, kun mennään reeneihin tai muita koiria tulee paikalle. Siinä ollaan hieman edistytty. Pitäis alkaa himassa tekemään paaaaljon enemmän mutta kun tuntuu välillä, että tunnit ei riitä kaikkeen.

Tänään meitä odotti kotona harkkojen jälkeen koiravieras, Nemo :) Kivasti koirat leikkii ja Tosca ei oo vielä edes pissiny sisälle *koputtaa puuta*. Hyvää harjoitusta Neiti Mustalle. Nyt se möksää sängyn alla ja aina kun hiljasellakin äänellä mainitsee sanan "Nemo", on Tosca paikalla kanssa :D

Nyt me sitten kaikki neljä täällä jännätään uutisia Vellulta ja Katrilta!!!!! :) Jänskää. Niin jänskäää.

Korituolissa on mukava kölliä.

Toscalla pitää olla näköjään aina tyyny, jona tässä toimii Riston karvajalat :D