No ny hävettää, kun ei oo pitkään aikaan tänne tullut kirjoitettuaNolostunut

Täällä kuitenkin voidaan hyvin.

Kauheesti ollut puuhaa. Meillä oli Aisuhaisu 3 viikkoa hoidossa ja sitten käytiin mökillä pääsiäisen vietossa ja Porissakin ollaan piipahdettu ja sitten Nemopemokin on ollut meillä muutaman päivän hoidossa. Toscalla on siis menoa riittänyt.

Juoksujen loputtua käytiin viikonloppu matkalla Hyvinkäällä. Kaikki sujui oikein kivasti ja tuli huomattua, että Tosca ei ole ainakaan ujo pissaaja. Oltiin kävelemässä Tampereen Hämeenkatu kohti rautatieasemaa ja Tosca päätti sitten tehdäpisut keskelle jalkakäytävää. Ihmiset joutu vaan väistelemään, kun meiän neiti lorottaa ihmisvilinän keskellä. Hih, vähän meitä nolotti mutta ei Toscaa :)

Siitä seuraavana vloppuna käytiin Porissa. Siellä Toscalla olikin erityisen hauskaa, kun pääsi juoksentelemaan meren jäälle. Loppu matkasta Tosca olikin jo hivenen väsynyt eikä viilettänyt enää sataa metriä edellä :)

Sittenpä meillä olikin Aida hoidossa ja täit taas kerran :S Toscaan ei onneksi ehtinyt tulla, koska ehdittiin laittaa myrkyt niskaan. Aidan iho sen sijaan kutisi tosi pahasti mutta myrkky onneksi tehosi ja täit saatiin tapettua. Tehtiin koirien kanssa pitkiä metsälenkkejä aivan tosi ihanassa talvisäässä :) Koirat tulivat juttuun hyvin eikä mitään riitoja syntynyt. Tosca piti Aidaa nuhteessa ja kurissa :D Keittiöön ei ollut vanhalla rouvalla mitään asiaa, siitä piti huolen meiän Tosmu.

Pääsiäisenä käväistiin Pieksämäen mökillä. Tosca pääsi ekaa kertaa pilkkimään ja näki kalan :D Se oli hassun näköstä, kun Tosca leikki sillä kalalla. Hih. Koirat oli aiiiivan väsyneitä parin päivän juoksemisen jälkeen :) Tosca nukku koko junamatkan P-mäeltä Tampereelle.

Kun oltiin kotiuduttu mökiltä, tuli Nemo viihdyttämään Toscaa. Nemon mami ja papi oli lomalla Madritissa. Koirilla tuntu olevan oikein kivaa :)

Nyt me ollaankin sit ihan vaan vietetty kotielämää. Käyty lenkkeilemässä ja metsäilemässä ja sellasta normaalia koiranelämää. Tänään tosin tulee Aida taas hoitoon vlopuksi ja sitten ensi viikonloppuna mennään juhlimaan Poriin Riston isän synttäreitä.

Muutama kuva Toscasta ja Aidasta. Ne on niin mainio pari <3

1240480059_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja sitten Aisu ja niin rakas tennispallo

1240480099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e