Eipäs oo talvi enää täällä. Lähes kaikki lumet ovat sulaneet vaikka reilu viikko sitten satoi älyttömästi lunta. Noh, Toscan täytyy opetella tekemään tarpeensa nurmikolle :)
Paljon on taas touhuttu.

Lauantaina Tosca sai kaverikseen Nemo-sheltin. Tosca oli aivan innoissaan. Yritti hurjasti leikkiä Nemon kanssa mutta Nemoa taisi vaivata vähän koti-ikävä aluksi eikä oikein lämmennyt leikkiin. Iltapäivästä Nemo kuitenkin alkoi jo leikkimään Toscan kanssa ja taisi niillä olla oikein mukavaa :)
Tänään kävimme lenkillä Mörri-pemun kanssa. Tai oikeastaan olimme koirapuistossa ekaksi ja sitten vielä vähän metässä. Tosca oli niin innoissaan tai ehkä vähän liiankin innoissaan. Neiti meinaan hyppäsi useampaan otteeseen Mörrin selkään nytkyttämään :O Näytti aika hassulta. Tunnistaakohan koirat muuten oman rotuisensa?! Neiti ei meinaan ollenkaan haukkunut Mörriä vaikka yleensä koirille haukkuu. Onneksi tuota haukkumista on saatu vähennettyä piippi-lelun ja namien kanssa.
Tällä hetkellä Tosca vetää sikeitä. 1.5tunnin riehuminen vei energiat :) Huomenna sitten taas jaksaa juosta, koska aateltiin mennä Katrin kanssa vähän harjoittelemaan Toscan ja Nemon kanssa. Kivaa. Ja niin, lauantaina Katri ja Vellu ovat luvanneet ottaa Toscan hoitoon, kun me lähdetään käymään Turussa Riston siskon, Elinan, 30-vuotis synttäreillä. Toivottavasti Tosca on nätisti niin ettei Nemolta ihan kokonaan lähtis hermot :) Tällä kertaa ei ole uusia kuvia mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten...