...ellei täydellinen.
Tosca oli tänään Hyvinkään ryhmänäyttelyssä ja sijoittui oman luokkansa neljänneksi, kun juniorinarttuja oli yhteensä viisi. Tosca esiintyi erittäin nätisti ja pöydällä seisoi erittäin hienosti ja hamput antoi katsoa nätisti. Muutenkin Tosca taisi olla kaikista nätein niistä koirista vaikka tuomari ei ollutkaan samaa mieltä.
Tuomarin arvostelu oli seuraavanlainen:
Feminiininen narttu melko hyvillä mittasuhteilla varustettuna. Hyvin muotoutunut pää, jonka kallo on tarpeeksi pyöreä. Ohut aluskarva. Riittävä kaula. Melko hyvä ylälinja. Rintakehän tarvitsee kehittyä. Riittävä luusto. Aavistuksen pienet, ovaalit tassut. Askeleessa voisi olla enemmän "draivia".

Arvostelu oli ruotsiksi mutta tuollainen se on noin vapaasti suomennettuna :D
Noh eihän Toscalla tosiaan ollut alusvillaa ollenkaan ja tuo liikkuminen oli mun mielestä kyllä parhaimmasta päästä kaikista nartuista. Oli aika huono "nurmi"kenttä.

Oli kyllä aikamoista pörinää ilmassa, kun joku koira uskalsi tulla liian lähelle mua ja Toscaa. Taitaa olla neidillä paha murkkuikä. Nyt pitää vaan lähteä koirakouluun ja saada tua pörinä mahdollisimman pian pois.