Justiinsa tultiin Toscan kanssa koirakoulusta.

Jeeeee, me ei haukuttu melkein ollenkaan :) Ihan pari pikkupikku murahdusta alkuvaiheessa ja sitten toisessa vaiheessa kanssa muutama murahdus. Mut ei ollenkaan ton enempää. Vitsit, välillä me osataan olla hiljaa :)

Tänään harjoteltiin ohituksia (kerrankin oli varmaan 5 koiraa meiän lisäksi), kaukokäskyjä, seuraamista ja täyskäännöksiä ja sitten jotakin sellasta sivu-askelta...

Ollaan ehkä harjoteltu liikaa maasta seisomista, kun aina nousee seisomaan vaikka istuakin pitäisi. Noh, ruvetaan harjottelemaan tätä. Sitten toi sivu-askel oli ihan uus juttu ja oltiin kummatkin ihan pihalla. Tosca katto mua pää kenossa MitäMunPitäisMukaNytTehdä-ilmeellä. Tätäkin siis aletaan harjottelee kotona. Mutta ohitukset meni tooooosi hyvin. Koko ajan säily kontakti minuun ja yhtään ei katteltu muita koiria :) Jeij, välillä onneks näinkin :)

Harkkojen lopuksi hieman leikittiin Tassu-cairnin kanssa ja vähän yhden russelinkin. Jotenkin nuo russelit on sellaisia, joille Tosca ei ollenkaan hauku. Jännää.

Sellasta tällä kertaa. Nyt on neiti väskänä. Ja mää kanssa. Tuolla ulkona on ihan pikkasen liukasta. Onneks en kaatunut matkalla kertaakaan.