...onnea vaaaaan, paaaaaaaljon onnea vaaaaaaan, paaaaaaaaaaaaaaaaljon onnea Tosca,Viski,Leidi,Kaapo,Hilla,Popo ja Kerttu, paljon onnea vaaan!!!<3 Nyt ne on sit jo 1-vuotiaita! Ei voi uskoo, kuinka nopeesti aika on menny! Ja kiitos Hipalle ja Veltolle kans meistä! :)

Me ollaan alotettu taas koirakoulu. Ollaan kyl vasta kerran oltu, kun ensimmäisellä kerralla meillä oli täitä :S Tai siis ei Sallalla vaan Toscalla. Ne on onneks saatu pois ja elämä voi jatkua :) Koirakouluilu ei kyllä alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, ko vettä sato aivan kamalasti menomatkalla, siellä ollessa kävellessä takasin. Oltiin siis aivan märkiä kummatkin ja tietty myös maa, johon Toscan olisi pieni prinsessapeppu pitänyt laittaa. No ei laittanut. Eihän sitä nyt sovi corgi-neidin paikkojansa kastella :P Noh, ehkä ens kerralla on kuivempaa.
Viikonloppu oltiin Hyvinkäällä mellastamassa. Tai Tosca mellasti Aidan kanssa koko vlopun. Niillä tuntu olevan superhauskaa. Meidän neiti löysi myös Aidan piilottamia luita maasta. Ne oli sit niin hyviä Toscan mielestä :P Ihmisillä ei sit ollukkaan niin kivaa aamulla. Oli pikkuisia pommeja lattia täynnä :D Kotimatkalla ei onneksi päässyt kummastakaan päästä mitään vaikka Riston kanssa oltiin valmiina muovipussin kanssa :D Tosca oli niin nätisti taas junassa vaikka parhaimmillaan oli pienessä koirahytissä 5 koiraa Toscan lisäksi. Ihana Moska <3
Koirapuistossa ei olla enää käyty täi-episodin jälkeen mutta metässä juoksentelemassa Nemon ja Katrin kera :) Koirat on ollut aivan haltioissaan. Nakki ei meinaa aina pysyä sheltin perässä pikku jaloillaan mutta silti ei periksi anneta.
Huomenna meille tuleekin Aida hoitoon :) Kivaa. Pitääpäs lisäillä myöhemmin muutama parempi kuva Toscasta..

Näin rennosti ootellaan bussia Tampereen rautatieasemalla :D
2021428.jpg