Meillä on taas hetken aikaa Aisuhaisu hoidossa. Ja ihme on tapahtunut, Tosca ei ole vielä kertaakaan pissinyt sisälle \o/ Järkyttävää murinaa neiti kyllä pitää eikä Aida oo kai vielä kertaakaan päässyt keittiössä käymään. Tyttöjen yhteiselo on sujunut erittäin hyvin ja Kierretään ympäri sohvaa -leikki on vieläkin suosiossa :)

Eilen käytiin juoksemassa metässä. Tosca sai hurjia juoksukohtauksia ja välillä metsä raikas aikas paljon koirien leikeistä. Koirat nautti niin paljon, kun saivat juosta vapaana. Aida tietty kävi jokaisessa ojassa minkä löysi.

Keskiviikkona meillä sitten alkaaki Toscan kanssa koirakoulu uudessa ryhmässä :S

Ai niin piti vielä hehkuttaa kuinka kiltti meiän Mosmu on. Menin torstaina Toscan kanssa ekaa kertaa kahestaan bussilla ja tietty sitten heti Hervannassa tuli toinen koira bussin ja juurikin meiän viereen käytävän toiselle puolelle. Mutta meiän Tosca oli niin kiltisti. Ei haukkunu ja pienen murinankin lopetti heti, kun sanoin :) Niin hyvin käyttäytyi typykkä! Mamma on ylpee! Ja junassa Tosca taas hauskuutti ihmisiä pitämällä outoja ääniä, kun ooteltiin junasta pääsyä. Koko junamatkan neiti oli ihan hiljaa ja nukku mutta sitten on niin malttamaton, kun pitäisi hetki oottaa. Niin mahdottoman hassuja ääniä voi koirasta lähteä. Onneksi muilla oli hauskaa tai ainakin yhdellä miehellä joka pää punasena nauroi :D