Ollaan nyt muutamia kertoja oltu koirakoulun alokasryhmässä ja ihan hyvinhän Tosca osaa kuhan vaan saa keskityttyy haukkumiseltaan.

Ekalla kerralla meno oli ihan kaameeta. Tosca räkätti minkä jaksoi ja välillä hetken aikaa jakso keskittyy.Sillon, kun keskitty, osas hienosti tehdä kaikkee. Mutta toi on ihan järkyttävää toi haukkuminen.

Seuraava kerta meni sit taas tosi hienosti ja ei ees alottanut räkättää, kun ajoissa kielsin. Tosca seurasi tosi hyvin ja kaikki käännöksetkin meni tosi hyvin. Pitää paikkansa hyvin vaikka välillä juostaan tai mennään ihan hipi hiljaa. Paikallamakuussa hyvin makasi tuon 1min eikä missään vaiheessa ees ollu lähössä. Nyt vaan pitää alkaa pidentää tuota matkaa tuosta parista metristä. Kontaktipujottelussakin oli kiinnostunut vaan musta (tai nakeista) mutta ei nyt ainakaan sanonut mitään kellekkään. Vitsit olin sillon ylpee kyl tosta tappijalasta <3

Tänään sit ei taas mennytkään yhtään hyvin tuon haukkumisen kaa. Jos vähän toiset koirakot meni kulman taakse niin johan piti jo räksyttää. Aaaaaaaargh. Muuten kyllä osasi tehdä kaikkea oikeen mallikkaasti. Liikkeestä maahanmenossa ei tartte enää mitään muuta kuin käskyn ja paikalla makuussa jaksoi nätisti olla maassa 2min.

Koirakouluun kävely on kauheeta vetämistä, kun Tosca tietää minne ollaan menossa mutta sitten sieltä kotiin tullessa Mohmuli kävelee niin nätisti vierellä koko matkan ( miinus ne räjähdykset vastaan tuleville koirille) . Ehkä ne ohitukset muuttuu nätimmiksi, kun vaan jaksaa harjoitella. Toivotaan. Onhan Tosca hieman epäileväinen kaikkea "outoja" juttuja mutta eipä mitenkään häiritsevästi. Pitäähän sitä nyt pikku koiralla olla joku suojeluvaisto itseään kohtaa. Kieli ulkona

Niin muuten, Tosca käyttäytyi oikein nätisti Riston isän synttäreillä vaikka etukäteen vähän mietitytti kuinka Tosca suhtautuu pieniin lapsiin. Mutta ei mitään ongelmia ollut. Tosca oli hurjan kiinnostunut Lassi-pojasta ja Lassi Toscasta. Tosca ei hyppinyt Lassia kumoon vaan oli oikein varovainen ja kiltti. Tosin heti kun Lassi meni istumaan lattialle olisi Tosca nuollut koko pojan märäksi. Ei tarttenut pelätä, että jotain olisi sattunut.

Kesän Tosca näillä näkymin viettää Hyvinkäällä Aidan seuraneitinä. Haluaisin kuitenkin käyä täällä koirakoulussa mutta katotaan nyt miten saadaan järjestettyy. Perjantaina taas pääsee Tosca matkustamaan bussilla ja junalla, kun lähdetään käväsemään Hyvinkäällä.

Muuten Tosca-neiti voi oikein hyvin paitsi ihmiset hukkuu tähän karvan määrään. Miten voikin noin pienestä koirasta lähteä noin julmetusti karvaa :S
Ai niin onhan Tosca käyny heittää talviturkin jo monta kertaa. Ollaan Toscan kanssa ruvettu juoksemaan ja sitten lenkin päätteeksi on Tosca mennyt kahlailemaan tuohon Suolijärvelle, jota ympäri juostaan. Sen mielestä on niin mukavaa kahlailla ja puhallella kuplia :) Hyvin jaksaa Tosca myös juosta. Oon pitänyt sitä fleksissä ettei se koko ajan vetäis mutta ei riitä fleksinkään pituus Toscan menoon. Se on niin huvittavaa ku se juoksentelee kauheeta vauhtia kolme metrii mun edellä noilla tapeilla ja on niin intoa piukassa :)

Nää tekstit on ihan tylsiä mutta meillä ei oo mitään kuviakaan :S