...ollaan vaikka pitkään aikaan ei olla ehitty kuulumisia tänne kertomaan. Nyt ollaan oltu kaksi viikkoa Hyvinkäällä ja viime viikonloppu vietettiin Puumalassa.

Puumalassa rakennettiin miedän saaren puolikkaaseen varastoa ja laituria. Tosca ja Aida touhusivat ympäri saarea omia juttujaan ja yrittivät mahdollisuuksien mukaan olla mahdollisimma paljon apuna :) Venekyyti oli tosin Toscan mielestä vähän liian tuulista ja olisi tahtonut tunkea päänsä mun takin sisään. Uimassakin koirat kävivät. Tosca hieman Aidan avustuksella. Aida meinaan pukkasi vahingossa Toscan laiturilta veteen :D Ihan uppeluksiin meni pieni neiti mutta mitään kammoa vettä tai laituria kohtaan ei jäänyt. Onneksi. Vapaaehtoisesti Tosca ei vielä uimaan mennyt vaikka Aida näytti mallia hyppimällä laiturilta hurjia hyppyjä kepin perässä veteen. Toscakin kyllä kahlaili rannan tuntumassa eikä vettä ainakaan pelkää.
Myös ensimmäiset punkit tarttuivat Toscaan. Ei auttanut yrttipunkkipanta. En uskalla laittaa noille niitä vahvempia versioita, koska Aida meinasi jo kaljuuntua niiden takia :( Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Toscalla olikin sitte masu pipinä. Oksenteli pitkin mökkiä ruohotupsuja ja kävyn palasia :( Ei ollu kiva juttu. Aamulla Toscan olo oli onneksi parempi. Väsymys tosin painoi pientä ja saaressa neitonen nukkui moooonta tuntia. Automatkakin meni koirilta nukkuessa. Kummatkin oli ihan poikki. En kyl yhtään ihmettele, koska molemmat saivat juoksennella koko vlopun vapaina ja paljon juoksivatkin. Kuviakin olisi mutta ne ovat porukoitten kamerassa, joka on niiden mukana tuolla jossain pooooohjosessa. Jospas vaikka myöhemmin niitä muistan lisäillä.

Viikolla ei olla kauheasti  mitään ihmeellistä tehty. Koko viikko on satanut. Mälsää.
Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä Marjan&Rokin kanssa Hyvinkäällä koirapuistoilemaan. Kivaa.
Ja just sovittiin Katrin kanssa et mennään tänä vloppuna touhuilemaan koirien kanssa jotakin. Jeij :)