Täällä on ollut tosi ihanat ilmat jo viikon verran suunnilleen. Toscaa tuo kuumuus taitaa väsyttää aika paljon tai sit se ei oo vaan tottunut vielä.
Tänään oltiin metsässä juoksentelemassa tai oikeestaan käpyjä heittelemässä :) Kun käveltiin kotia päin, niin Tosca läsähti vaan nurmikolle makaamaan eikä suostunut liikkumaan :D Onneksi neiti on nyt väsynyt meinaan taisi päivällä olla vähän liikaa energiaa. Käytiin Riston kanssa kaupassa, niin sillä välin oli syöty olkkarin mattoa. Murrr. No onneksi Tosca oli syönyt maton pohjaa tai pohjassa olevaa "saumaa". Tuhotyö ei siis näy päälle päin. Onneksi tuo on pientä, kun kuuntelee muiden juttuja :)
Ja niin, päätettiin sitten ilmottautua Helsingin pentunäyttelyyn, joka pidetään 20.7.2008. Sitä ennen kai pitäisi jossain mätsärissä käydä, että tuo tuholainen tottuisi vähän. Ensimmäinen vapaaehtoinen, joka ilmottautuu, otetaan mukaan henkiseksi tueksi tuonne mätsäriin ;) Sain jo värvättyä itselleni seuraa tuonne näyttelyyn, kun en uskalla yksin mennä :D Näyttelyt on niin jännittäviä!! Ehkä sitten parin kerran jälkeen uskaltaudun menemään jopa yksin tai siis kahdestaan Toscan kanssa :D