Tosca on palautunut kotiin yökylästä. Hyvin oli kuulemma mennyt Toscalla! Kiitos Katrille ja Vellulle ja Nemolle hyvästä hoidosta <3 Me oltiin juhlimassa Riston siskon Elinan tohtoriutta! Onnea vielä Elinallekkin! :)

Maanantai menikin kaikilla toipuessa "rankasta" viikonlopusta mutta tänään tiistaina ollaan oltu sitäkin aktiivisempia. Ensin oltiin päivällä metsäilemässä Nemon, Selma, Toscan ja ihmisten kanssa. Koirat juoksi PALJON. Jossain vaiheessa Toscalta lähti järki Selmaan ja yritti oikeen kunnolla komentaa. Onneksi Selma ei paljon yhdestä kirpun meuhkaamisesta välitä :)

Illalla lähdettiin sitten kävelemään Hervannan amikselle, jossa koirakoulut pidetään. Me ei taaskaan haukuttu siellä juuri ollenkaan :) JEEEE! Ensin otettiin paikalla makuuta ja hyvinhän Mosmeli siinä pysyy. Vielä en hirveen kaukana uskalla olla. Pelkään, että Tosca lähtee mutta ei se nyt vielä ikinä oo lähtenyt, joten välimatkaa vois pidentää reilusti. Nyt se ei oo ku joku 3metrii. Kontaktipujottelu meni toooosi hyvin kanssa ja seuraaminenkin kuulemma näyttää hyvältä. Oikea paikka Toscalla ja mun ei tartte enää pitää kättä siin alhaalla :) Jeij. Tästä on hyvä jatkaa. Siirrytään keväällä kuulemma alo-ryhmään, jos mitään suurta taantumaa ei tuu :D Hih, Tosca on just hyvä!

Se on muuten kumma, että jos ollaan Nemon kanssa samaan aikaan lenkillä, Tosca haukkuu keuhkonsa pihalle ihan minkä asian takia tahansa. Ihmisillekkin se pistää järkyttävän mökän pystyyn ja tota se ei tee ikinä, kun ollaan kahdestaan ulkona Yllättynyt

Seuraavan(?) koiran kanssa me tehdään kyllä niin, ettei se saa ikinä lenkillä mennä haistelemaan ketään! Niih.

Ja sitten meiän talossa asuu 3kk whippetin pentu ja sen nimi on Nemo :) Se oli tosisulonentäriseväpikkuhauvavauva! Tosca sitä pikkuisen haisteli :)

Tulipas taas vuodatettuu..Niin ja Toscalla taitaa alkaa juoksut kohta, kun Nemon mielestä Tosca peppu haisi niin ihanalle! Ei ainakaan tartte Toscan paikkoja pestä, kun Nemo hoiti sen jo Nauru